لیست اختراعات محمدحسن آرمان مهر


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1394/05/04
تاریخ ثبت: 1394/05/04
خلاصه اختراع:

در اين اختراع با توجه به كاربردهاي گسترده تيواوره در صنايع مختلف و بخصوص صنايع پالايش فلزاتي چون مس و نقره نظير كارخانه پالايش مس سرچشمه، و حضور آن در مقادير بسيار كم در حدود چند ppm در پسابها، روشي جديد براي تشخيص و اندازه گيري تيواوره در غلظتهاي پايين و در حضور ساير يونها ازجمله يونهاي فلزي مس كه اغلب در آناليت هاي حاوي تيواوره حضور دارند ارائه شده است. بدين منظور از امكان جذب سطحي شدن تيواوره و كمپلكسهاي آن با يون هاي فلزي مس روي سطح فلزات و هم چنين اكسيداسيون آن روي سطح الكترود استفاده شده است؛ از طرفي به دليل بر همكنش خوب تيواوره با فلزاتي همچون نقره، و براي فراهم كردن سطح بالا براي برهم كنش حداكثري با تيواوره نانو ذرات نقره نشانده شده روي زير لايه كربني به عنوان الكترود كار و به دليل حساسيت بالاي روش طيف سنجي امپدانس اين روش براي تشخيص و اندازه گيري مقادير كم تيواوره انتخاب شده است. در اين اختراع با توجه به طيف ولتامتري چرخه اي، پتانسيل مناسب براي انجام طيف سنجي امپدانس انتخاب و مقادير كم تيواوره تشخيص و اندازه‌گيري شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1394/05/04
تاریخ ثبت: 1394/05/04
خلاصه اختراع:

امروزه استفاده از تيواوره در بسياري از صنايع شيميايي به خصوص صنايع الكتروشيميايي ديده ميشود. اين امر بدليل وجود سه گروه عاملي، توانايي جذب سطحي شدن و ليگاند بودن تيواوره است. با وجود ويژگيهاي مذكور تيواوره مادهاي سمي نيز ميباشد كه توانايي اندازهگيري آن را بسيار حائز اهميت نموده است. اما قرار گرفتن تيواوره در كنار گونههاي ديگر نظير يونهاي فلزي اندازهگيري آن را مشكل نموده است. در اين اختراع تكنيكهاي ولتامتري چرخه اي (CV) و طيف سنجي امپدانس الكتروشيميايي (EIS) براي مطالعه و اندازهگيري تيواوره در محلول اسيدي حاوي مقادير بالاي يونهاي مس استفاده شده‌اند. به گونهاي كه سعي شده تا با ادغام اطلاعات بدست آمده از اين دو تكنيك پركاربرد روشي براي تشخيص و اندازهگيري مقادير كم تيواوره در آناليت اسيدي حاوي غلظتهاي بالاي يونهاي مس ارائه شود. نتايج بدست آمده نشان ميدهند كه از خاصيت الكتروفعال بودن تيواوره روي سطح الكترود طلا ميتوان براي تشخيص و اندازهگيري آن استفاده كرد كه مكانيسم عمل در ادامه بيان شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/11
مالک/مالکان: محمدحسن آرمان مهر
تاریخ ثبت: 1389/09/29
مخترع/مخترعان: محمدحسن آرمان مهر
خلاصه اختراع:

موضوع اين اختراع فرايند و روش خنثي سازي سارين و با فرمول شيميايي CH3POOCHCH32F مي باشد در اين فرايند روش خنثي سازي كه به طور گسترده شرح داده شده است مولكول سارين به طور شگفت انگيز و حيرت آور در مدت زمان بسيار كوتاه به آساني و به راحتي خنثي شده و اثر كشندگي خود را از دست مي دهد تخريب مولكول سارين توسط هيدروليز آن در محيط قليايي و در PH=3 انجام مي گيرد سرعت واكنش هيدروليز بسيار بالا است به نحوي كه در مدت زمان بسيار كوتاه هيدروليز شده و خنثيمي شود مولكول سارين توسط محلول سود سوز آور و كربنات سديم و هيدروكسيد پتاسيم و در PH=13 و در درجه حرارت محيط هيدروليز شده و مولكول HF را ايجاد مي نمايد مولكول HF در حضور سود سوزآور به سديم فلورايد تبديل مي شود بدين ترتيب مولكول سارين خنثي شده و سميت خود را از دست مي دهد

تاریخ اظهارنامه: 1387/07/27
تاریخ ثبت: 1387/07/27
مخترع/مخترعان: محمد حسن آرمان مهر
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/07/15
تاریخ ثبت: 1387/07/16
مخترع/مخترعان: محمد حسن آرمان مهر
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/04/19
تاریخ ثبت: 1387/05/01
مخترع/مخترعان: محمد حسن آرمان مهر
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1386/01/19
مخترع/مخترعان: محمدحسن آرمان مهر
خلاصه اختراع:

روش توليد صنعتي مورفولين

تاریخ اظهارنامه: 1386/06/12
تاریخ ثبت: 1386/08/12
مخترع/مخترعان: محمد حسن آرمان مهر
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 8